Urin lukter vondt gravid

Jeg vet jo at urin kan lukte sterkere på morgenen enn ellers, men nå som jeg er gravid lukter den sterkt omtrent hver gang jeg er på toalettet. Streng lukt av urinen , baby innlegg 24. Flere resultater fra forum. Noen andre som får sterk lukt nedentil når dere går gravid.

Men kaffe kan gi en sterk lukt på urinen , men det gjør det uansett om man er gravid eller ikke.

Og jeg regner ikke med at du evt drikker mye . Tidlig gravid og sterk lukt av urin. Gravid , og urinen lukter rart – Anonymforum. Hei, da jeg var gravid sist luktet det veldig sterkt av. Foreldreforum – Klikk innlegg 29. Urinveisinfeksjon – Lukter urinen din rart?

Det er et glykoproteinhormon som blir produsert i morkaken, og som blir skilt ut i urinen hos gravide kvinner. Hormonet blir populært kalt .

Heidi: Etter at jeg ble gravid synes jeg det er så markant lukt på urinen min. Og veldig ofte er den veldig gul. Vil vel kanskje ikke kalle det sur lukt , men i mangel . Noen får også ekstra sensitiv luktesans . Dro til lege, tisset på glass, og var gravid – ikke syk :). Vondt når jeg tisset ( rundt IKM ) litt som ved urinveisinfeksjon.

Gravide kvinner kan også oppleve en svak lukt av urin , hovedsakelig på grunn av maten de spiser, og også på grunn av nedlasting. Lukt kan bli sterkere når det . Stram lukt av urinen – ja de første ukene. Litt stikking i korsryggen – nei, men har litt vondt i hele ryggen, har jobbet med tunge pasienter i det . Slappe urinblærer gjør at gravide ikke merker en urinveisinfeksjon.

Noen kan merke grumsete eller blodig urin , og at urinen lukter vondt. Uønsket væske, stram lukt og oppsvulmede kroppsdeler hører også med til en normal og vellykket graviditet. Jeg får ikke vondt når jeg tisser.

Rar lukt og spesiell farge kan være tegn på at noe er galt. Det er ikke noe nytt at man bruker urin til å sjekke om man er gravid. Det lukter vondt av penis også ( urin ) og dette hemmer mitt sexliv.

Urinen kan ha en blakket farge, lukte vondt eller inneholde blod. Råder deg til å ta med en morgenurinprøve på legekontoret og ta en. Må også nevne at jeg har hatt prøverørsforsøk, og ble lykkelig nok gravid på det siste. Men dette gjør som oftest så vondt at det er naturlig å oppsøke lege. Mange kvinner som prøver å bli gravid , eller som har savnet en periode, undersøke hver symptom de opplever som en potensiell tegn på . Det er mange symptomer assosiert med graviditet , inkludert en økt følelse av lukt , som kan gjøre nesten alt lukter mer potent.

Har en gutt på ni månder, som det lukter av nedentil. Hvis du føler at din urin lukter. Jeg vasker han både morning og kvel og bader han annenhver eller .