Hvordan lage lampe av norgesglass

For å lage Tornys lampe trenger du:. Da hopper du bare over trinnene hvor jeg viser hvordan du bytter ut . Så prøvde jeg meg frem og fant ut hvordan jeg kunne lage den, sier Hesle. Driver å lager meg vegglamper med norgesglass , men jeg mangler en ting nå.

Har slengt meg på trenden og laget lampe av norgesglass jeg også. Siden jeg lar min gode venninne Nora lage syltetøy for meg har hatt liten bruk for glassene på kjøkkenet.

Da jeg kom over lamper laget av . Kan også gjøres mer nøye å f. Kine Drilsvik har laget en stilig lampe som både lyser og pynter opp. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt – og du lager dem enkelt selv. Norgesglass og lage hull i det ved hjelp av en glasssag, men det hadde . Du må bare tenke på hvordan lampene skal brukes og interiøret de skal inn i, utdyper Renzo. Vedlikehold og Bruk, Lampen er designet fro LED pære, vanlig halogenpære vil gjøre lampen og glasset veldig varmt.

Vi har tidligere vist deg hvordan du kan modifisere Ikea- lamper slik at de.

Clas Ohlson har massevis av materialer som du kan bruke til å lage din helt egne one of a kind- lampe. Dette er den ene av to lamper jeg påtok meg å lage. Se hvordan du lager høstens kuleste lamper selv. Det er ikke mitt design.

Som lovet kommer her en fremgangsmåte på hvordan jeg. NÅ kunne jeg jo lage lampa mi igjen! Men hvordan fester du sokkelen på bæren i glasset, da? Hvordan dekker kjendisene sine festbord?

For en stund tilbake fikk jeg en del norgesglass av min svigermor som har stått i skapet i påvente av inspirasjon. Tid for hjem forvandler brukte vinflasker til lekre lamper. Se nøyaktig hvordan du lager flaskelampen i videoen ovenfor. Du kommer på det utroligste! De iskalde bildene er kjempefine!

Du lager ting, ser på blogger og deler med andre, men hvordan ser. Med dette som base kan du lage en fantastisk lykt. NORGESGLASS PENDEL LAMPE. Her er det brukt innmaten til en skomakerlampe.

Her kan dere se hvordan lage en lignede: Mason Jar Light Tutorial.